Lue lisää: https://www.iisalmensanomat.fi/paikalliset/6682950 (vaatii kirjautumisen)

Ylä-Savon Mobilistit ja Konepyöräilijät ry on ollut vahvasti mukana ideoimassa ja kehittämässä RR legenda Teuvo ”Tepi” Länsivuoren uraa esittelevää näyttelyä.

OLVI-säätiön myöntämän apurahojen turvin on mahdollistettu laadukkaan näyttelyn toteuttaminen Iisalmeen. Ensimmäisessä vaiheessa kasattiin ja digitoitiin kaikki Tepin urasta kertova materiaali. Toisessa vaiheessa hankittiin näyttelytekniikka ja kolmannessa toteutetaan näyttelytilan rakenteet sekä markkinointisuunnitelma tuleville vuosille.

Ympärivuotinen näyttely kauppakeskuksen avoinnaoloaikoina
Toteutettava näyttely luo Ylä-Savoon ympärivuotisen käyntikohteen moottoriurheilun historiasta kiinnostuneille kotimaisille ja kansainvälisille kohderyhmille. Näyttelyn sisältö oikein hyödynnettynä antaa mukana oleville yrityksille kansallista ja kansainvälistä näkyvyyttä.

Näyttelytila kauppakeskus Keisarinkulmassa – Iisalmen ydinkeskustassa
Tarjoamme yhteistyöyrityksille mahdollisuutta olla mukana rahoittamassa näyttelyn vuosittaista ylläpitoa yhdistyksemme kanssa. Näyttelyyn on vapaa pääsy kauppakeskuksen avoinnaoloaikoina, joten toimintamme on voittoa tavoittelematon ja tarkoitettu yhteiseksi hyväksi ja kaupunkikeskustan elävöittämiseksi.
Tutustu yhteistyösopimusmalleihin alla. Yhteyshenkilö Pasi Tuppurainen.

Tutustu tarkemmin näyttelyyn, klikkaa tästä!